Egypte.nl, dé specialist

Mar 22, 2023 | Gezinsreizen, Last minute, Nijlcruise, Totaalpakket, Zonvakantie

De perfecte Egypte vakantie

Bij Egypte.nl houden we ervan om jouw perfecte vakantie in Egypte speciaal voor jou op maat te maken. Wij zijn gespecialiseerd in Nijlcruises en rondreizen in Egypte met opties om te verblijven in Caïro, Gizeh, Luxor, Aswan of aan de Rode Zee Rivièra in Hurghada, Marsa Alam of de omliggende resorts.

Ontdek de betovering van Egypte terwijl je verblijft in één van de prachtige resorts die we aanbieden, want wie zei dat een vakantie alleen om het rondreizen ging? Of alleen om een duikvakantie in Egyte? Er is meer. Veel meer. Onze toegewijde “Egypte Experts” zorgen met trots voor een uitstekende klantenservice en kennen alle ins en outs van de hotels en schepen waar we mee samenwerken – velen hebben zelfs persoonlijke ervaringen gehad!

Dé Egypte specialist

Bovendien werken we nauw samen met tal van luchtvaartmaatschappijen die vertrekken uit Nederland om ervoor te zorgen dat je profiteert van de beste tarieven en vluchttijden. En om je vakantie nog specialer te maken, bieden we een breed scala aan excursies en finishing touches: luchthavenhotels en -lounges, privéresorttransfers, autohuur en zelfs extra beenruimte tijdens de vlucht, alles tegen de laagste prijzen. Ga je ons vergezellen op jouw volgende reis naar het betoverende Egypte?

Egypte en veiligheid

Is het veilig om naar Egypte te reizen? Absoluut ja. Bij Egypte.nl hebben we de belangen van al onze klanten en medewerkers ter harte genomen en nadat we terugkwamen van een werkreis voor Kerstmis en Nieuwjaar 2022, waar we Hurghada, El Gouna, Soma Bay, Luxor en Caïro bezochten, voelden we ons volledig veilig.

Reis met ons mee voor het betoverende Egypte vakantie, waar al onze medewerkers en vertegenwoordigers volledig gevaccineerd zijn om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Ontdek samen met ons waarom dit mystieke land een plekje op jouw bucketlist verdient. Laat je betoveren door de levendige kleuren, warme hartelijkheid van de bevolking en een ongeëvenaarde geschiedenis. En laten we vooral niet de levensader van Egypte, de wonderbaarlijke Nijl, vergeten.
Bij elke stap die je zet, staat veiligheid voorop – we houden de adviezen van de reisorganisaties nauwlettend in de gaten. Dus maak je klaar om je onder te dompelen in de magie van Egypte, want is het land veilig? Absoluut JA! Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Neem contact op met dé Egypte specialist.